Том Круз заби Миранда Кер!

04.11.2014 09:53 | Видян 1762 пъти

Том Круз заби Миранда Кер!

Том Круз прежали Кейти Холмс и заби най-горещия ангел на Виктория Сикрет. Любимецът на дамите от известно време излиза с Миранда Кер, гръмнаха таблоиди в Холивуд. Красавецът и манекенката от известно време излизали по срещи. Двамата се запознали само седмици след като Миранда се раздели с Орландо Блум, но доскоро бяха само приятели.

Звездата от "Топ Гън" се е срещнал със супермодела по време на публични изяви в британската столица."От ноември миналата година, след като Том срещнал Миранда на официална вечеря в Лондон, той не може да я изхвърли от ума си", пише австралийското списание "New Idea".

52-годишният актьор е сам, след като бракът му с Кейти Холмс се разпадна през 2012 година. Манекенката, която има тригодишен син Флин от Орландо Блум, успяваше доста умело да обърква медиите с любовните връзки. Дълго време се смяташе, че красавицата е във връзка с милиардера Джеймс Пакър.

Според запознати източници, Круз и Кер не искат да обявят връзката официално, но си говорят често по телефона и се виждат тайно, когато Кер е на работа в Лондон. Близък до манекенката източник разпали още повече слуховете, че Миранда иска силни и богати мъже, а Том отговаря на всички нейни критерии.

Снимка: GQ 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !