Мила Кунис към Деми Мур: Остави ни на мира!

02.11.2014 11:55 | Видян 3266 пъти

Мила Кунис към Деми Мур: Остави ни на мира!

Откакто Деми Мур разбра, че Мила Кунис ще става майка, тя не спря да показва добрите си намерения към младото семейство. Актрисата от „Стриптийз” постоянно повтаряше на бившия си, че е готова да помага за малката и да не се колебае да ѝ позвъни за каквото и да било.

Кътчър видимо си отдъхна, че екссъпругата му вече се е примирила с любовта му към Кунис и му падна тежък камък от сърцето, че тя е простила и преодолявал болката от неуспешния им брак. Мила обаче никак не е доволна от амбициите на Мур да се меси в живота ѝ и дори вече е влязла в сблъсък с Деми.

Миналия месец украинката стана майка на малката Уайът и сега е посветила цялото време на дъщеря си. Тя иска сама да вкуси трепетите на майчинството, но не може да се отърве от бившата на годеника си.


„Деми постоянно им пише и звъни, за да разпитва за Уайът. Това направо подлудява Мила”, сподели източник пред The National ENQUIRER.Черешката на тортата била, когато Мур се появила неканена в дома им и Кунис я заварила да гушка новородената Уайът.

„Мила откачи, когато видя, че Деми държи дъщеря ѝ. Тя я предупреди да стои далече от нея и бебето ѝ и да остави семейството ѝ на мира”, сподели още информаторът.Близки до младата актриса издават, че тя дори вече се колебаела дали се омъжи за Аштън, тъй като се опасявала, че така никога няма да се отърве от присъствието на бившата му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !