Биляна Евгениева: Родих на 18 години

02.11.2014 09:00 | Видян 5626 пъти

Биляна Евгениева: Родих на 18 години

В откровен разговор Биляна Евгениева разкрива какво е постигнала досега в живота си и какви са отношенията й с мъжете и дали мисли за брак. Още в началото известната с големите си гърди плейметка каза, че не се обижда от факта, че мъжете първо гледат бюста й, а не очите. Тя съобщи, че е родила детето си на 18 години, а баща е бил нейната детска любов. „С този човек живях 5 години, след това се разделихме, опитахме пак след време да се съберем, но не се получи”, призна плейметката пред Нова телевизия.

Биляна каза, че майка й, която е починала и много й липсва, не е искала да стане моделка и затова не я е пускала да ходи на конкурси. „Но тя ми беше най-близкия човек и сега ми липсва”, каза още известната с големите си гърди моделка.

Тя бе категорична, че за пари не би правила любов и никога не би променила това. Що се отнася до Христо Сираков, връзката с него се разпадна защото разликата между нас бе голяма, смята моделката. Според нея, Сираков се е страхувал тя да не роди от него дете.

Тя призна, че втората й голяма любов е известният пернишки бизнесмен Феодор Феодоров- Федята, който според нея е „силен човек, който обаче иска да живее сам”. Според Биляна, тя би се оженила за Федята, тъй като мечтата й е да има семейство и сериозно обмисля дали да не му предложи брак. /БЛИЦ



автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !