„ОБРАЗЦОВИЯТ ДОМ“ СЕ ПРЕВРЪЩА В КЪЩА НА УЖАСИТЕ

30.10.2014 14:53 | Видян 1609 пъти

„ОБРАЗЦОВИЯТ ДОМ“ СЕ ПРЕВРЪЩА В КЪЩА НА УЖАСИТЕ

Тази вечер ще стартира една от последните мисии във VIP Brother „Образцов дом“. Съквартирантите ще се изправят лице в лице с най-големите си фобии, а всеки индивидуален неуспех ще води до намаляване на седмичния бюджет с 20%. Както винаги, нищо не е такова, каквото изглежда и един съквартирант ще получи тайна мисия. С тежката задача да брани бюджета ще се нагърби Wosh MC, който трябва да убеди всички, че неговата най-голяма фобия е глобофобия или страх от балони. Първоначално хип-хоп изпълнителят ще помисли, че Големият брат се шегува с него, след това ще премине към самоотвержено изпълнение на задачата.

Мисията на Влади Въргала също няма да е лесна. Big Brother ще го изправи през фобия, която ще го извади извън контрол. Страхът, с която актьорът ще трябва да се пребори, е този от къпане. Big Brother ще помоли всеки съквартирант да проведе индивидуален разговор с Въргала и да му даде съвети за личната му хигиена. Това неимоверно ще изкара спокойния Влади извън нерви, а каква ще бъде развръзката - ще разберете тази вечер от 20:00 часа по Нова телевизия.

Всички в Къщата шушукат за отношенията между Иво Аръков и Елена Кучкова. Според съквартирантите хубавицата е завъртяла главата на актьора и той не престава да търси близост с нея. Big Brother отново ще влезе в ролята на сватовник и ще изпрати двамата млади да преспят в отделна стая. Но там ги очаква сблъсък със страха – не го пропускайте.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !