Мадлен Алгафари залюби пациент

28.10.2014 10:45 | Видян 2855 пъти

Мадлен Алгафари залюби пациент

Най-популярната психотерапевтка у нас - Мадлен Алгафари, има връзка с 10 години по-млад от нея мъж, научи „Всеки ден" от доверени източници. Блондинката, която винаги открито е заявявала, че със съпруга си Нидал имат „отворен брак" и двамата не се ревнуват, нито се следят, буквално е загубила ума и дума по един от редовните си пациенти, който я посещава от близо година.

Макар да са стари познайници обаче, искрата между Мадлен и младежа, който се занимава с внос на обувки и облекла, пламнала само преди месец. Двамата дори не си правели труда да крият отношенията си и често могат да бъдат забелязани да вечерят в някоя от столичните пицарии или ресторанти.

„Мадлен много е хлътнала по него, направо не можем да я познаем, държи се като ученичка. Загубила е всякакво усещане за това как е редно да се държи една обвързана жена. Да не говорим колко непрофесионално е това - да започнеш отношения с човек, който се е обърнал към теб в качеството ти на лекар", споделят изумени колеги на психотерапевтката.

Злите езици пък подшушнаха, че това не е първият случай, в който Алгафари слага рога на мъжа си. Преди по-малко от година блондинката се разделила с по-възрастен от нея мастит бизнесмен, с когото изкарала няколко месеца. „Винаги съм знаела, че една хартийка не може да сплоти отношенията между хората. При нас от години е така - всеки си прави каквото си иска. В крайна сметка един живот имаме", коментирала пред приятелки Мадлен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !