Десислава е била жертва на насилие, но си е намерила принц, който да я защитава!

27.10.2014 15:37 | Видян 3591 пъти

Десислава е била жертва на насилие, но си е намерила принц, който да я защитава!

Десислава бе гост в ток шоуто на БТВ „Търси се“. Тя бе единствената певица от поп фолк жанра в това предаване, защото е различна, както я определиха водещите Нели и Меги. Гласовитата блондинка разказа за трудното си детство, белязано със скандали и домашно насилие. „Аз съм израснала в семейство с непрекъснати скандали, дори съм била свидетел на физическо насилие. Знам, че не искам да допускам това в живота си. Затова си намерих принц, който да ме защитава и да ги бие всичките!“ – пошегува се Десислава. Мими Иванова и Развигор Попов споделиха как животът на Деси не е бил лесен и че никой не е очаквал от това сладко детенце да излезе такава певица. Певицата с ангелски глас разказа, че 7 или 9 пъти е сменяла училището си заради непрекъснатото местене в различни градове и роднини.

Десислава призна, че я водят чувствата „Мога да бъда много различна. Емоциите са на първо място за мен“. Това потвърди и приятелят й – ММА боеца Светлозар Савов. Любимият й, с когото са заедно от три години, я определи като земен, искрен и емоционален човек, с чисто сърце. За него тя е на първо място приятел. Зарко, който не е словоохотлив по отношение на чувствата си призна, че двамата мислят за дете. Просто им трябва време да се нагодят кой при кого да живее, но е въпрос на малко време. Синът на Десислава Майки я определи като най-добрата майка, а половинката й завърши със силните думи „ти си човекът, който ме допълва!“

Провокациите за изпълнителката на „Две сърца“ не свършиха дотук. Двете й сестри Ина и Ния я изненадаха в студиото и разказаха как тя ги е отгледала, а сега са най-добри приятелки. Десислава е треньор в „Гласът на България“ в момента. До няколко дни ще излезе и песента й с немския рап изпълнител Нана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Първият Ерген Виктор обяви Алек за...

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас...

Сър Пол Маккартни е първият британски...

Пол Маккартни стана първият британски музикант...

Няма коментари към тази новина !