Бориса се натиска с непознат

27.10.2014 12:43 | Видян 1828 пъти

Бориса се натиска с непознат

Бориса Тютюнджиева, която от известно време се води сериозната приятелка на продуцента Андрей Арнаудов, бе изловена в компанията на друг мъж. Чаровната дама, представяща се за модел, е гушнала доста интимно непознатия за светските среди партньор. По начина, по който го гледа, личи, че не са си само приятели.

Интригата около човека до участвалата във втория сезон на риалитито „Къртицата” бе предизвикана лично от самата нея. Тютюнджиева публикува снимката в личната си страница във Фейсбук тези дни.

Навярно по този начин тя иска да оповести официално новината, че се е разделила с продуцента Арнаудов, коментират в средите. Към момента Бориса избягваше да афишира връзката си с него и в интервюта с половин уста говореше за отношенията им. Двамата се появиха заедно и на няколко хайлайф мероприятия.

Новината за раздялата на Бориса и Андрей е противоречива. Тези дни се разшумя, че хубавицата е получила годежен пръстен от любимия си. Това се случи отново чрез методите за пиар на Тютюнджиева, пише "Монитор". Тя публикува в социалната мрежа кадър, в който мъжка и женска длан допират показалците си на фона на морски залез. Двойката е с еднакви часовници, а върху безименния пръст на дамата грее елегантно бижу.
Снимка: blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !