ВИП-овете се хванаха за гушите, Жени и Тачо оцеляха

21.10.2014 09:37 | Видян 2329 пъти

ВИП-овете се хванаха за гушите, Жени и Тачо оцеляха

ВИП-овете се скараха зверски помежду си, когато дойде време да решат за какви продукти да похарчат оскъдния си бюджет. Абсурдното начало на скандала даде Жени Калканджиева, която отсече: "Първо купуваме тютюн, после за каквото остане за храна".

Когато се стигна до решението какво кафе да се купи, стана най-грозната сцена. Съквартирантите решиха да си купят по-скъпото кафе от 10 лв., защото по-евтиното никой не го пиел. "Какво значи 10 лв. за кафе?", скочи Стефан Манов. Той се нахвърли яростно на Албена Вулева и майка й Людмила, които поискаха да го лишат от бира.

В един момент всички говореха един през друг. Напрежението се засили и от факта, че мъжът на Жени Калканджиева имаше за задача да накара съквартирантите да го намразят. Това го накара да бъде още по-груб с дамите.

"Ти виждаш ли ме как живея без бира?", попита той Вулева. "А ти виждаш ли ме как живея без кафе", отвърна тя. Майка и дъщеря категорично решиха да лишат Тачо от бира. Той пък започна да обижда Людмила, че не се справила с последната мисия. "Изчезвай си там у Стар Бург (Санкт Петербург) ли, къде беше там. Щом не съм те набил, значи не си справила. Я изчезвай там, където си се родила", крещеше той.

В крайна сметка мисията на семейство Манови - да съберат, колкото се може повече отрицателни гласове, беше успешна и те останаха в Къщата, пише Всеки ден. Двойката, която играе като един участник, събра цели 8 номинации. Това ги спаси, тъй като условието беше да бъдат изгонени, ако се провалят.

Снимка: вип брадър

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !