Диляна Попова в паника за Борил

20.10.2014 14:17 | Видян 2535 пъти

Диляна Попова в паника за Борил

Диляна Попова е била много притеснена за новородения си син Борил заради огромното обществено внимание към нея и детето й.

Моделката се опасява, че лоши помисли може да им навредят и затова решила да потърси помощ от врачки и знахарки, които да защитят семейството й, съобщи агенция ПИК.

Диляна още не се била отърсила от ужаса на жестоките критики, които отнесе от пуритански настроените нашенци заради факта, че е забременяла от женения Блатечки, разкриват близките й. Тревожела се и от атаките на папараци и журналисти и непрекъснато се озъртала, докато разхожда малкия Борил из парка.

От няколко дни обаче Диляна отдъхнала, след като посетила по съвет на приятелка известна ясновидка в Перник. Врачката й направила амулет за защита на детето, както и специален талисман за млади майки за самата нея.

“Много се страхува да не й направи някой проклятие, да я урочаса и нещо да се случи със сина й. Наплашила се е от отношението на хората”, разказаха близки до звездата. Междувременно Асен Блатечки призна онзи ден в интервю за bTV, че не успява да намери време за новородения си син Борил. Актьорът разказа, че не спира да работи, а причината затова не е само желанието му да осигури децата си, а и това, че е “болен работохолик”.

“Трудно си почивам, два-дни и на третия не издържам, започвам да чета някакви неща, да мисля върху нови роли. Няма да спра да работя никога. Ако им писне на хората да ме гледат, ще работя друго”, отсече Блатечки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

34 млн. лв. потрошени незаконно във...

Страховити незаконни договори и сделки са установени при...

Положиха тленните останки на...

Траурната церемония по посрещането на ковчега с тленните...

Няма коментари към тази новина !