Гонят Коритаров от Би Ти Ви?

20.10.2014 12:17 | Видян 1898 пъти

Гонят Коритаров от Би Ти Ви?

Здраво се клатят краката на Георги Коритаров, който се завърна за втори път в медията, от която започна тв кариерата му, научи вестник „Всеки ден". Предаването „120 минути" на Светослав Иванов набра завидна скорост, но рейтингът на рубриката на Коритаров „Старата школа" била на път да забие прът в колелото му.

Още от първото издание на „120 минути" между младия и напорист Светослав Иванов и тежката артилерия Коритаров прехвърчаха искри, които недвусмислено подсказаха, че ще се стреля по-нататък. Известният като агент Алберт журналист по никакъв начин не искал да играе втора цигулка в предаването и всячески се мъчел да омаловажи участието и ролята на младия водещ Иванов.

„Коритаров го излага непрекъснато, разказва на всички с колко много неща в политиката Иванов не е наясно, което било недопустимо за телевизия като Би Ти Ви. Ясно е, че се е прицелил в стола му", разкриват хора от екипа на „120 минути". Заради това поведение ръководството на телевизията е на път да свали от екран Коритаров, за да може титулярят да се чувства комфортно и да не влиза в екранни разправии.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !