Тити Папазов: ВИП Брадър не може да те промени

20.10.2014 09:30 | Видян 1930 пъти

Тити Папазов: ВИП Брадър не може да те промени

Тити Папазов напусна Къщата на ВИП Брадър по собствено желание. Той излезе със сълзи на очи в името на баскетболния клуб Левски, който според него отчаяно се нуждае от своя треньор в момента. Решението на Тити накара Биг Брадър да отмени номинациите за изгонване.

Как се чувстваше в Къщата?

Тити Папазов: Чувствах се добре. Знаех, че трябва да докажа на всички хора, които смятаха, че няма човек, който е влязъл и не се е изложил. Аз не можех да си представя, че някой може да те промени, ако ти не си някакъв и това беше едно от нещата, което много ме мотивираше. Всичко е въпрос на самоконтрол.

Ти не успя да избягаш от ролята си на треньор. Какъв отбор е отборът на ВИП Брадър и какъв пример давахте, докато ти беше вътре?

Тити Папазов: Не може да се даде точен отговор на този въпрос. Смятам, че вътре има по-големи авторитети и по-възрастни от мен, които трябва да доминират в Къщата като лидери, каквато е една Йорданка Христова. Аз смятам, че когато се случи този неприятен момент с едно изказване на Евгени по адрес на детето на Камелия Воче беше момента, в който трябваше да се съберем и да се овладее ситуацията.

Защо изпита съчувствие към Зорница Линдарева?

Тити Папазов: Толкова жестоко се нахвърлиха срещу нея първия ден. Аз бях настроен негативно към нея, заради случката с Жени, но в момента, в който всички й се нахвърлиха ние с Влади инстинктивно започнахме да я пазим. Смятам, че не е толкова лоша, колкото е изкарана.

Флиртуваше ли с теб?

Тити Папазов: Не. Тя в мое и лицето на Влади усети подкрепа още в първия момент.

Смяташ ли, че тя все още е влюбена в Тачо?

Тити Папазов: Според мен и двамата имаха отношение един към друг. Тяхното е неизживяно.

Иваше ли твои женски изкушения в Къщата?

Тити Папазов: Не.

Имаше ли флирт между Влади и Зорница Линдарева?

Тити Папазов: Няма нищо такова. Когато някой няма къде да спи, всеки казва, че най-спокойно е да се спи между Влади и Тити. Влади най-вероятно е влюбен в неговото семейство, неговата кауза и професия, което е най-важното. Влади беше сред най-близките ми в Къщата. Споделих ме, че смятам да напусна шоуто, а той беше на мнение, че трябва да остана до края и да спечеля. Това обаче можеше да струва пропадането на Левски. Тогава Влади ми каза, че ще ми даде неговия хонорар, само за да остана до края.

Каква част от хонорара си ще дадеш за Левски?

Тити Папазов: Още от самото начало съм дал много голяма част от хонорара си, имаше вариант да дам много повече ако бях останал в Къщата, но аз реших, че навън благодарение на контактите си, мога да събера много повече. Най-важното е да бъда до семейството и отбора си. Не искам да бъда герой и да дам хонорара на отбора си, а искам глобално да оправя нещатата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !