Жени към Воче: Позьорко, ти си най-фалшивият човек

11.10.2014 09:40 | Видян 2381 пъти

Жени към Воче: Позьорко, ти си най-фалшивият човек

Грандиозен скандал избухна в Къщата на „Вип – брадър”. Както обикновено – за храна, бюджет и удобства.

Този път основните действащи лица „на тепиха” бяха Жени Калканджиева и Камелия Воче.

Спорът тръгна покрай това, че някои от съквартирантите решиха, че няма смисъл да се подлагат на лишения с новата мисия и поискаха да я провалят, за да възвърнат удобствата си.

„Аз ще се изкъпя и ще си легна!” Изричайки тези реплики, Камелия Воче предизвика истинска словесна буря от страна на Жени Калканджиева, която си запуши ушите и изригна:

„Не искам да те чувам, ти си песимистична, ти ме подслушваш, депресираш, не си ми интересна, ти депресираш хората. Толкова съм ядосана, че треперя за алкохол. Чакай да ти кажа мазна жено, спри!”

Вместо да се оттегли, Камелия продължи да репликира: „Ама нищо не съм казала!” Но с това предизвика още повече шестата по красота в света: „Стига бе, светице, бе моля ти се, омръзна ми. Ами тогава довиждане, прегледай се, излекувай се.

Позьорко, нали знаеш, че те познавам. Ти си най-фалшивият човек, когото познавам. Ти подстрекаваш хората да си тръгнат. Вземи валериан и лека нощ!”

Камелия все пак реши да се оттегли и накрая се оплака: „Ще си събера куфара и ще си тръгна, с пияници няма да се занимавам!”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От жертва на побойници до страховит...

Има хора в бойните спортове, които са оставили трайна...

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

Няма коментари към тази новина !