Воче сама разказвала, че синът ѝ има проблем

09.10.2014 11:51 | Видян 13304 пъти

Воче сама разказвала, че синът ѝ има проблем

Певицата Камелия Воче, която остро избухна срещу думите на Евгени Минчев, че "детето ѝ е недъгаво", е имала подобни опасения в миналото, научи "Всеки ден" от нейни колеги. Именно тя е тази, която е разказвала на свои близки приятели, че детето ѝ има сериозен здравословен проблем.

"Камелия се нахвърли срещу Евгени Минчев с право, защото наистина е грозно да се одумва по този начин синът ѝ. Само че пропусна да каже, че самата тя разказваше тези неща за момчето си. На мен лично ми е споделяла, че синът ѝ е недоразвит и се нуждае от специални медицински грижи. Допускам, че Евгени Минчев знае за порблема от самата нея", разказа вчера популярна естрадна певица.

Самуил от малък проявява крайна отчужденост и апатия и в съчетание с крехкото му телосложение на иначе високия младеж, у пеещата готвачка се зародило съмнението, че нещо с момчето не е наред. Истината е, че младото момче има крехка физика, но си е съвсем здраво и в никакъв случай не може да бъде определено като "инвалид" или "недъгаво".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !