Слави не честити бебето на Солтарийски

02.10.2014 12:44 | Видян 2871 пъти

Слави не честити бебето на Солтарийски

Певецът на "Ку-ку бенд" Борис Солтарийски вече е баща. За щастливото събитие се похвали вчера във фейсбук съпругата на изпълнителя.

"Днес, в деня на музиката, аз и Борис Солтарийски станахме родители на малката Ема", написа Ади часове след като на бял свят се е появило момиченцето. Раждането е било по естествен начин, пише "Всеки ден".

Солтарийски бил много развълнуван и едва не припаднал от щастие, когато получил от акушерките новороденото си бебе и го прегърнал за първи път. Малко след съобщаването на щастливата вест, телефонът на Борето, както го наричат приятелите му, прегрял.

За негово разочарование обаче, единствено шефът им Слави Трифонов не се обадил, за да поздрави младите родители. Отдавна се говори, че Дългия също е таял топли чувства към красивата Ади и че дори двамата били любовници. Аферата им започнала малко след края на конкурса "Умна и красива". Още с появата си Аделина привлича вниманието на целия екип към себе си.

Тогава Ади не става победителка, но пък Слави я назначава да работи в шоуто и да отговаря за гостите. Слуховете, че гологлавият водещ има чувства към манекенката не закъсняват. Красавицата наистина е имала връзка с шефа на съпруга си, разкриват източници на изданието.

 Ади обаче бързо-бързо го разкарала, заради постоянните му сцени на ревност и истерия. Скоро след това се хваща с далеч по-спокойния Борис. Двамата крият дълго време любовта си от страх, че Слави ще избеснее и ще ги уволни.

Истината лъсва наяве, когато гълъбчетата отиват на екскурзия в Англия. Моделката вече е бременна и няма друг избор, освен да признае за отношенията си с Борис. Влюбените се ожениха на скромна церемония през лятото.

Певецът е обещал след раждането на Ема, което вече е факт, да организира пищна церемония, на която ще покани както своя шеф и бивш любовник на жена му, така и целия екип на предаването.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !