Джулиана Гани: Кучкова е лицемерна и надута

26.09.2014 13:39 | Видян 5982 пъти

Джулиана Гани: Кучкова е лицемерна и надута

В екслузивно интервю тя разказа, че с колежката си години наред са танцували заедно в еротични балети и се познават добре. "Елена е лицемерна и надута. Зрителите ще видят, че тя не е такава, за каквато се представя. От години танцуваме заедно по балети и се познаваме добре. Тя ходеше с един колега - танцьор в еротичен балет. Казва се Стефан Роглев, симпатично момче, не знам защо скъсаха. С всички момичета обаче винаги се е държала зле."

"Елена обича да говори зад гърба на хората, да ги коментира, и то с лошо. Тя никога няма да дойде да ти каже в очите - не те харесвам. Все ще отиде при някой друг, за да му го обясни. Затова и никой не я обича особено", сподели Джулиана пред Бг Реалити.

Именно присъствието на плеймейтката в Къщата, а не нисък хонорар са отблъснали Гани от предаването, на което иначе е фен. Мис Силикон разказва, че откакто е разкрила, че титлата мис Плеймейт на Елена Кучкова е платена предварително, отношенията им са обтегнати и блондинката даже отказвала да ходи на събития, на които знае, че конкурентката й ще присъства.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !