Джей Ло даде втори шанс на Каспър

26.09.2014 12:21 | Видян 1268 пъти

Джей Ло даде втори шанс на Каспър

Според новите слухове двамата бивши влюбени са заминали на почивка заедно на малък частен остров някъде в тропиците. Джей Ло сложи край на своята двегодишна връзка с 27-годишния танцьор през юни, след като се появиха упорити сведения, че той е бил интимен с транссексуален мъж.

Въпреки това Каспър, който в последно време се изявява като хореограф, отрече твърденията, но все пак се изнесе от имението на поп дивата. След това те на няколко пъти бяха снимани заедно това лято, поддържайки имиджа на приятели. Според списание InTouch обаче, 45-годишната певица е решила да даде шанс на Смарт, който е много близък с нейните 6-годишни близнаци Макс и Еми, които са от брака ѝ с Марк Антъни.

„Дженифър искаше да отиде някъде, където двамата с Каспър биха могли просто да се отпуснат с децата“, казва източник, близък до звездата, пред списанието. Според източника между двамата няма лоши чувства и като цяло са се разделили без скандали. „Те се чувстват много удобно в компанията си и той непрекъснато демонстрира, че още я обича.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !