Тони Стораро: Училище завърших едва-едва

24.09.2014 12:54 | Видян 3192 пъти

Тони Стораро: Училище завърших едва-едва

Тони Стораро е любимец на не едно или две поколения, наричат го "Човека-глас". За първи път пред "Шоу" Стораро говори за отношенията със сина си и вече негов сценичен конкурент - Фики, и издава любопитни подробности.

Изпълнителят на "Отличен 6" е на мнение, че жената на сина му задължително трябва да бъде девстевна, точно каквато е била и майката на Фики. През смях Тони разкрива, че младокът го запознава с много гаджета и че ги сменя като носни кърпички. Стораро се връща и назад в годините и си спомня времето, когато е прекрачил прага на училището. Как го е завършил и защо е ял бой, можете да разберете от най-откровеното интервю на поп фолк идола:

"Спомням си първи учебен ден: майка ми и баща ми работеха в Шумен, а аз живеех на село при баба и дядо. Правеха ни чавдарчета със синята връзка, изрязани нокти, много къса коса. Ако не си изряден те удряха с една голяма показалка. Мен бая ме биеха... Все ходех ненаучил, все не съм запомнил, един отвеян... Оплакваха се на майка ми, че съм много добро дете, ама хич не уча и все витая някъде. И тя ме биеше после у нас. Майка ми видя, че нищо няма да става от мен - бягах от часовете, просто не ми се учеше - тананиках си песни в часовете. почнах раота още на 15 години като певец в таверни и механи, и започнах да си изкарвам прехраната. Училище завърших едвам-едвам, както се казва - с агнета-магнета, с тройка, защото съм бил добър... като човек", смее се Тони.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дъждът отнесе новите колчета по...

Един от новите знаци на Фритьоф Нансен след дъжда. От...

Хванах се с кино, понеже не бях добър...

"Не бях добър ученик в гимназията, решиха, че не ставам...

Няма коментари към тази новина !