Мила Кунис рискува да роди на пътя заради кроасани

19.09.2014 14:54 | Видян 1695 пъти

Мила Кунис рискува да роди на пътя заради кроасани

Мила Кунис отказва да издаде кога точно ѝ е терминът, но по огромния ѝ корем си личи, че може да роди до дни. И все пак актрисата не спира с йогата и разходките и видимо не се притеснява, че може да получи контракции дори на пътя.

Звездата по рано издаде, че постоянно изпитва глад за сладолед покрай състоянието си, но изглежда той не е единствената ѝ слабост. Мила бе снимана от папараци да си пазарува кроасани като до нея разбира се, бе и годеникът ѝ Аштън Кътчър. Актьорът не се отделя от бременна си изгора и толкова се вълнува за бебето, че в свободните си минути шофира пробно до болницата, където тя ще ражда, за да засече за колко време най-бързо ще стигне.

Междувременно Кунис е видимо далеч по-спокойна и бременността не променя драстично начина ѝ на живот. Тя се отказа от светските събития още преди месеци, но продължава сама да шофира до студиото, където няколко пъти седмично практикува йога.

Всички са в очакване на раждането на бебето, но бъдещите родители мълчат упорито по въпроса. По-рано тя сподели по темата пред водещата Елън ДеДженеръс единствено:

“Ще се случи тази година, гарантирам ви!”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !