Скандален стилист наряза на салата брадърите

18.09.2014 14:17 | Видян 6567 пъти

Скандален стилист наряза на салата брадърите

Валентин Кулагин, който е прочут в своите си среди като дизайнер и шоумен, направи на салата новите ВИП брадъри, като им даде подробни определения и не спести нищо. Звездният имиджмейкър, популярен с шумните си купони, общува с някои от най-известните родни красавици и прави скандални изказвания по адрес на популярни събития и хора.

Ето какво написа той във Фейсбук за новото попълнение на Къщата:

"И тази година от 'Вип Брадър' ще бутат масло на средностатистическия българин със стайна антена. Герои в стил 'Мисия Лондон', с измислени постижения, отново ще бъдат плънка на доказали таланта си звезди. Трябва обаче да похваля продуцентите, че тази година каста е най-силен и ще имаме възможността да видим всички психично болни в родния хайлайф под един покрив. Не съм сигурен само как ще се отрази на тях собствената им воня. Озагалавеният сезон 'Образцов Дом', доста по-успешно би му стояла табелката 'Психо-Диспансер' и много скоро ще видите какво точно имам предвид. И въпреки че моят скромен профил няма аудиторията на една национална телевизия, отново ще повдигна завесата на този измамен холивудски декор, специално за вас, и ще обява истинските визитки на тези хора:

1. Йорданка Христова
Естрадната певица, която винаги е живяла в сянката на Лили Иванова, определено е най-голямата звезда в този сезон, ако изобщо има други такива вътре. Не съм съгласен само с определението 'звезда на много поколения'! Звезда на едно отминало поколение - ДА, чувал ли е нейните песни някой от родените след 90-те - НЕ. За съжаление отново сама се похвали, че е била любовница на Фидел Кастро - едно принизяващо класата й, откровение.
Външни белези: Месест нос, застаряваща, но силно гримирана физиономия. Сбръчкано деколте, което не желаем да виждаме разголено.

2. Евгени Минчев
Светски хроникьор, преквалифицирал се сам в светски пи ар по-късно, но без нужното образование. Шизофреник. Въпреки психичното си състояние, не мога да отрека, че Минчев е много интересна и многопластова личност. Интелигентен, нахален, арогантен и високомерен. Успял. Той е най-интересния персонаж вътре и със сигурност ще видите невъобразими промени на характера му. Аз вече съм ги виждал и гарантирам. Браво на продуцентите, че най-накрая успяха да го тикнат вътре, ще се забавляваме много.
Външни белези: Голям нос, торбички под очите, които неуспешно опитва да крие със слънчеви очила с цветни стъкла. Телосложение тип 'пингвин'.

3. Кали
Дървен философ, с проблем с нервите. Певица, опитала и като водеща в телевизията. Крайно неподходяща за водеща, защото води разговори предимно със себе си. Има проблем с егото, огромен. Очаквам да е една от главните истерички в къщата. Външни характеристики - двойна гушка, бузки и коремче.. остарял силикон.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !