Цеца решава кой да бъде новият „Глас на Сърбия“

11.09.2014 14:49 | Видян 2344 пъти

Цеца решава кой да бъде новият „Глас на Сърбия“

Балканската мега звезда е председател на журито в новото музикално риалити „Гласът на Сърбия“. Всички почитатели на СЕСА сега имат възможност да гледат своята любима изпълнителка на малкия екран всеки четвъртък и събота вечер по сръбската телевизия. Определян като един от най-успешните музикални проекти на планетата, „The Voice“ започна да се излъчва тази седмица в Сърбия и да издирва таланти във всички музикални жанрове.  За участието си в това ново за нея предизвикателство, певицата споделя: „Ще дадем шанс на всички кандидати да успеят да постигнат максималното. Ще бъда строга, а не снизходителна. Наясно съм с това, че участниците се притесняват, че пеят пред нас и това е нормално.“ СЕСА започва своята кариера по подобен начин и може да се постави на мястото на талантите.

Основната цел, която си поставя във формата е да помогне на участниците да разберат как трябва да работят с гласа си, както и да подбират правилно песните си. „Ще бъде много полезно за всички кандидати, ако се вслушват в нашите напътствия и съвети. Нашата роля е да им дадем професионални насоки и да ги накараме да повярват в своите възможности, а не да ги откажем да пеят.“ – добавя още певицата.  Освен кралицата на балканската музика, сред оценяващите в журито са сръбските звезди Мирослав Илич, певецът и композиторът  Харис Джинович, най-известната сръбска текстописка - Марина Туцакович, а също и продуцентът Бора Джорджевич.

Водещ на музикалното ТВ шоу е сръбският актьор Милан Калинич. Примата на балканската музика ще гостува в България в началото на месец ноември тази година, като ще пристигне у нас заедно с 14 от най-добрите сръбски музиканти, а подгряващи изпълнители на певицата ще са победителите от най-големия фестивал за духова музика в Гуча - Dzambo Agusevi Оrchestra. Концертът на CECA е на 7 ноември в столичната зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на TicketPro и Eventim, а от днес вече и на касите на EasyPay. Цена на билетите: от 20  до 55 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !