Eлена Петрова се сваля с американец

09.09.2014 11:07 | Видян 2489 пъти

Eлена Петрова се сваля с американец

Пореден скандал около Елена Петрова разбуни арт средите у нас, научи „Всеки ден". Звездата от „Стъклен дом", която наскоро се разведе с бащата на близнаците си - гръцкия милионер Аристотелис Фотилас, за малко да провали снимките на последния си филм „Вила Роза".

Сластната брюнетка вдигнала на нокти режисьора и екипа на продукцията, след като откровено флиртувала и се сваляла на колегата си - американския актьор Дейвид Чокачи, който играе един от главните персонажи в лентата. „Направо се побърка по него след интимната сцена, в която двамата правят секс. Никой не е подозирал, че е толкова влюбчива, никакъв професионализъм няма в нея. Не може след една целувка и хоп - да си губи ума по него", дивели се от екипа на родния хорър.

Чокачи, който нашумя с ролята си в „Спасители на плажа" обаче, не се поддал на чара на родната изкусителка и набързо охладил мераците й. „Той е женен от доста години, а баща му е турчин и в техния род никой не се е развеждал досега. Така че е абсолютно невъзможно да се подведе по акъла на някаква наша актриса, за колкото и голяма звезда да се има", коментират кинаджии.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !