Алекс Раева пуска корем

06.09.2014 09:01 | Видян 2100 пъти

Алекс Раева пуска корем

Бременно коремче от дунапрен ще носи Алекс Раева на първите концерти в X-Factor. Шоуто се завръща в праймтайма на Нова от 9 септември, а певицата ще жонглира с емоциите на участниците като водещ в комплект с Мария Игнатова. Закачката с майчинството идва в отговор на писанията, че Маги Халваджиян е попарил желанието й за наследник, за да краси продукциите на Global Films като лице по-дълго. „Лъжа е, че ми е забранил да имам деца. Смях се с глас на този абсурд! Сега се шегуваме, че специално за лайфовете ще пусна корем, за да се успокоят всички журналисти, следящи темата”, сподели с усмивка за „Монитор” Алекс. С половинката й DJ Дончо нямат нищо против да изтеглят дуо от житейската лотария. Прекарват много време с приятели, които имат близнаци на 5 г. и те ги карат да искат същото щастие и за себе си.

Ако преди година принцесата на мелъди хауса имаше съмнения, че клубните й участия няма да обезпечат напълно издръжката на детето, то сега е готова на 100% за такава крачка. „Искам го тук и сега, но Господ си знае работата. Сякаш трябва и малко отдръпване от целия шокиращ режим. През последните 4 дни снимахме с такива темпове, че се наложи да спим в хотел до студиото. Нямах време да се прибера вкъщи. Не знам дали точно в такъв стрес може да се направи дете”, откровена е Алекс.

С Дончо делят покрив от четири години, но идеята да скрепят съюза си с бъклица, дрян и подпис в гражданското не стои на дневен ред. В случай, че се стигне до сватба Алекс я вижда в тесен приятелски кръг и на морското дъно. „Децата са най-важното нещо. Изобщо не държа да бъда женена за някого. Смятам, че брачният обет се дава със сърце и без подписи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

Няма коментари към тази новина !