Мариус с НОВ МЪЖ

04.09.2014 13:18 | Видян 1675 пъти

Мариус с НОВ МЪЖ

Забравете Криско и Мария Илиева, има нова пикантерия! Мариус Куркински си има нов приятел!
Театрал номер 1 на България бе изловен от топпапараците на "България Днес" на първата си среща. За повода Ивайло Стоянов, както е истинското име на артиста, се бе издокарал с черна риза. Курки и приятелят му бяха седнали на закътана маса във вътрешния двор на едно заведение. Толкова се бяха улисали в сладък разговор, че забравиха да си поръчат ядене и 30 минути го караха на вода.

Човекът моноспектакъл сериозно се е прошарил, но това хич не му е проблем. Изглежда по-щастлив от всякога. Пред приятеля си е сдържан, но когато остане сам на маса, театралът се разтапя от удоволствие и на лицето му заиграва усмивка. Даже не се стърпя и се похвали със завързаното приятелство - когато новият отиде до тоалетната, Мариус си извади телефона и проведе дълъг разговор. Културтрегерът вече е простил предателството на Иво Аръков. Миналата година двамата трябваше да покажат ново представление, в което Аръков да е звездата. Иво тогава се фръцна и му попари мераците - каза, че заминава за Маями с новата си приятелка Мика Стоичкова.

И действително замина, като остави Мариус в нервна криза. Тогава от стреса той качи ударно десетина килограма и заформи тъмни кръгове под очите. След като съдбата се намеси и Иво Аръков се раздели с Мика по доста грозен начин, Мариус вече е щастлив. Точно Иво Аръков е сочен за последния любовник на Мариус Куркински. Според клюката двамата са изкарали едно любовно люто през 2012 г., а след това Мариус се залюбил с театрален гардеробиер, но там връзката била много по-кратка. "Признах пред майка си, че никога няма да има внуче, тъй като няма как да имам връзка с жена. Не мога да си простя, че не бях достатъчно дълго с нея", през сълзи разказа Мариус Куркински. Изглежда, че артистът все още е на тази максима.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чужда компания придоби филм на Павел...

Вторият пълнометражен филм на Павел Г. Веснаков Windless...

По-полека с акция за 1 юни във В....

Проектът По-полека! Спаси живота си, не бързай на...

Няма коментари към тази новина !