Жената до Бареков: Работя от 14-годишна

01.09.2014 14:30 | Видян 6046 пъти

Жената до Бареков: Работя от 14-годишна

С Николай се допълваме и сме щастлива двойка, казва Мария Календерска. Николай Бареков Ви посочи като човекът, на когото най-много разчита.

Какво не знаят хората за Мария Календерска?

Завършила съм бизнес администрация в гимназията. „Връзки с обществеността“ е висшето ми образование, магистратурата ми е „Журналистика“. Работила съм в IT сферата, преди да вляза в журналистиката. Три години бях изпълнителен продуцент на сутрешния блок в TV7, а след това и изпълнителен продуцент на „Актуални предавания“. Имам специализации в CNN-Лондон и в CNN – Атланта. С Николай отидохме заедно в телевизията, променихме изцяло сутрешния блок, а после направихме изцяло нов телевизионен канал.

Защо толкова дълго бягахте от публичността?

Винаги ми е било удобно да съм човек, който си върши работата, без да се показва. С Николай ми е по-спокойно да съм неговата дясна ръка, неговият гръб, без да попадам в обективите и без да привличам вниманието върху себе си. Сега вече идва момент да изляза на показ и да покажа какъв човек съм, за да застанем двамата рамо до рамо в битката за изборите.

Какво Ви свърза с Бареков?

Няколко години бяхме чисто професионален отбор. Първо опознах неговите професионални, а после човешките му качества. Той е много решителен и амбициозен. Не приема „не“ за отговор. Това трудно се понася в личен план, но пък го прави способен да разбива дори непробиваеми стени.
Затова хората го приемат с надежда, че може да разчупи и промени нещо в тази държава след мъчителния преход.

Като цяло имаме общи черти, много си приличаме. В един момент някак си разбрах, че се допълваме.

Какъв е животът с него?

Той не е лесен характер, напротив. Перфекционист е и работохолик. Цялото напрежение, което понася, трябва да бъде изпуснато някъде. Стремя се да му дам време за размисъл след тежкия ден и спокойствие, за да презареди батериите. Той винаги мисли глобално, а аз виждам по-дребните детайли.
Давам му по-различен, по-практичен поглед.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !