Орлин Павлов гушка своя фенка

26.08.2014 09:13 | Видян 1761 пъти

Орлин Павлов гушка своя фенка

Изпълнителят Орлин Павлов се появи както винаги с перфектна визия по време на участие в курорта Лозенец. Всички дами бяха възхитени от присъствието му и се наслаждаваха на хитовете му до сутринта. Той на свой ред ги ощастливи като потанцува с някои от тях, като с определени дами показа дори прекалена близост.

С една от гостенките певецът танцува цяла нощ, като двамата не спираха да си разменят усмивки и да се прегръщат. Наполседък певецът е станал доста непринуден щом става дума за женска компания и постоянно се наслаждава на присъствието на някоя красива дама.

За първи път Орлин ще изпълни песента от филма „Живи легенди", заедно с JP3 и в нов аранжимент на маестро Живко Петров, на концерта SUMMER JAM във Варна тази вечер, а след това и в Бургас на 6 септември. Изпълнителят ще представи и елегантния дует с Белослава „Всяка година по същото време". Преди няколко дни Орлин се присъедини към социалната кампания „Аз карам велосипед, последвай ме!", която цели да популяризира по-активния и здравословен начин на живот с велосипед, пише signal.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отиде си главният редактор на в. 24...

На 55-годишна възраст внезапно почина главният редактор...

Нагледен урок по пътна безопасност...

Урок по пътна безопасност сред учениците в Благоевград,...

Няма коментари към тази новина !