Проф. Юлиан Вучков изригна срещу Криско: Аз го наричам Дриско

25.08.2014 09:59 | Видян 2009 пъти

Проф. Юлиан Вучков изригна срещу Криско: Аз го наричам Дриско

Проф. Юлиан Вучков, който винаги има мнение за всичко, не пропусна да отбележи, че за него хитмейкърът Криско е просто "Дриско”. "Той е този, който ме ужасява, когато попадна случайно на него. Аз го наричам Дриско”, изригна срещу младия изпълнител тв водещият., пише в. Монитор. За изненада на мнозина Вучков предпочита да слуша римите на американските рапъри, чиито текстове били интелигентни спрямо тези на българските им имитатори.

"Динамичното и на равни интервали тактуване, римуване и ритмуване е много любопитно, заразително е и е добро откритие, и мен ме хваща”, обясни Юлиан Вучков. Разбира се, за професора е важно какво се римува. Важното е да са интелигентни, а не просташки текстове.

"Възхищавам се на рапърите в САЩ, на които текстовете са съдържателни и остроумни, социални и елегантни. Те имат и акробатски талант – гъвкави са като котараци, особено негрите и мулатите. Те са и певци, докато нашите в това отношение са инвалиди”, разпалено коментира Вучков. Относно облеклото на родните рапъри, водещият не пропусна да отбележи, че за него са като клошари. "Лошо облечени са – като клошари или най-големите квартални пияндета”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !