Ники Дойнов се ожени тайно

25.08.2014 09:36 | Видян 1496 пъти

Ники Дойнов се ожени тайно

42-годишният водещ на новините на Нова телевизия Николай Дойнов най-сетне скъса с ергенлъка и надяна хомота на женен мъж, научи „Всеки ден" от не толкова дискретни негови колеги. Журналистът е вдигнал сватба в края на юни, на която освен роднини са присъствали и доста телевизионери, но предварително са се договорили да не огласяват публично събитието, защото младоженецът не обича да се пише за него и личния му живот. Булката е доста по-млада от Николай и се казва Адриана Стоянова. Брюнетката с типична българска хубост не е от медийните среди, каквито са и всички останали ексгаджета на водещия. „Не трябва да се смесват работата с любовта, това винаги вреди и на двете", обичал да казва журналистът.

Връзката му с хубавицата Ади не датира от много дълго време и водещият се дърпал от сериозната крачка, но тя му поставила ултиматум, че ще се разделят, ако не сключат брак, и изненадващо за всички негови близки той склонил.
„Ники е имал далеч по-интересни дами до себе си, но Адриана му оказа особено влияние", споделят негови колеги. Доказателство за това е, че въпреки сериозните си предишни връзки, той така и не се осмели да каже заветното „да" пред закона.

Конспирацията около сватбата на известния водещ е подсилена и от фейсбук профилите на младоженците, които не са обявили, че имат „семеен" статус, а булката не е сменила и фамилията си на Дойнова. За недипломирания юрист, но за сметка на това успешен новинар, е от особена важност широката общественост да не знае нищо за интимния му свят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Един от обвинителите на Кевин Спейси...

Делото на Кевин Спейси за сексуално посегателство се...

Мадона искала дете от Денис Родман

Мадона искала да има дете от Денис Родман. Това разкри...

Няма коментари към тази новина !