Ни Ло: Завърнах се за радост на едни и за ужас на други

23.08.2014 09:23 | Видян 2326 пъти

Ни Ло: Завърнах се за радост на едни и за ужас на други

Завърнах се в социалната мрежа, за радост на едни и за ужас на други! Пъкленият план на тези, на които явно присъствието ми пречи, просъществува едва няколко дни! Това написа на страницата си във Фейсбук Николета Лозанова, чието присъствие в социалната мрежа бе за кратко ограничено. "Достатъчно злобари се обединиха заради мен, масовото ви докладване не ме плаши! Отново ще дразня едни и ще радвам други!", написа още Ни Ло, а под бойкия й пост се нижат одобрителни коментари на предани фенове и приятели. 

В същото време Николета Лозанова отказа да последва примера на много български и световни звезди и да се залее с ледена кофа вода. Плеймейтката изригна срещу масовата лудост, обзела напоследък популярните лица по цял свят. Тя обаче аргументира своя отказ в социалната мрежа така: „По-добре дарявайте, вместо да се заливате”.

Футболната съпруга не е очарована от това всеки да се показва пред другите и никой да не се сеща да обясни на хората какво представлява тази болест - амиотрофична латерална склероза (ALS), за която се събират тези пари. Освен това според Ни Ло на фона на това масово поливане благотворителната страна на каузата отива на много заден план.

Николета скочи срещу „ледената кофа”, но това не попречи на съпруга й - футболиста Валери Божинов, да приеме предизвикателството, номиниран от свой приятел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !