Робин Уилямс ще бъде почетен на наградите "Еми"

16.08.2014 09:00 | Видян 1700 пъти

Робин Уилямс ще бъде почетен на наградите

Робин Уилямс ще бъде почетен на предстоящата церемония за наградите "Еми", съобщи "Контактмюзик", позовавайки се на организаторите на събитието.

Организаторите на телевизионните "Оскар"-и - наградите "Еми" съобщават, че ще посветят специален сегмент от церемонията, за да почетат подобаващо 63-годишния Уилямс, който беше намерен мъртъв в дома си на 11 август.

Сегментът "In Memoriam" на наградите "Еми" обикновено отдава почит към холивудски звезди и уважавани представители на филмовата индустрия, починали предишната година. Наградите "Еми" ще бъдат раздадени за 66-и път на 25 август в Лос Анджелис.

След смъртта на Робин Уилямс неговата дългогодишна говорителка и близка приятелка Мара Бъксбаум, потвърди, че през последните месеци той е страдал от остра депресия. Бъксбаум сега
отхвърля плъзналите слухове, че актьорът е имал финансови проблеми, които може да са го довели до решението да сложи край на живота си.

"Робин нямаше финансови проблеми. Много хора щяха да се чувстват благословени, ако бяха в неговото финансово положение.", казва Мара Бъксбаум. Според сп. "Форбс" състоянието на екранния любимец възлиза на 50 милиона долара.

Източник и снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !