Кардашиян се похвали с имение за $ 20 млн.

08.08.2014 11:16 | Видян 1679 пъти

Кардашиян се похвали с имение за $ 20 млн.

Най-популярната от сестрите Кардашиян и съпругът й Кание Уест са намерили перфектното място, където да заживеят с дъщеричката си Норт Уест. От раждането насам Ким и детето живеят при майката на пищната арменка. Кание не се задържа много там заради многото си ангажименти.

Имението, в което и двамата се влюбили се намира в Hidden hills, Лос Анджелис. То е на огромна площ, обградено от лозя. Ким се влюбила в огромен дрешник с огледални стени. Двойката ще се глези в два спа комплекса и ще се радва на два огромни басейна. Съсед ще им бъде един от най-богатите кулинари в света - Гордън Рамзи. Певицата и дизайнер Джесика Симпсън също има имот там. Вижте нейния палат за "скромните"  11,5 млн. долара. Ето как изглежда той: Къщата се намира близо до тази на мама Кардашиян, което е плюс, защото Ким продължава да участва в семейното риалити.

Двамата с Кание си купиха имот за 11 млн. долара в Бел Еър и пръснаха двойно повече за реконструкция и нов интериор, но така и не се нанесоха там. Затова пък имат възможност да си купят двойно по-скъпо имение и нямат търпение да се пренесат там.

"Готова съм да се изнеса от дома на мама, нямате представа колко съм готова! Когато купихме дома си в Бел Еър, още нямахме дете, не бях дори бременна. Когато имаш дете, всичко се променя и имаш нужда от различно пространство. Животът в града е различен, а това, което искаме, е да бъдем далеч и да имаме лично пространство", заяви развълнуваната риалити звезда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !