Венета Харизанова отказа на Берлускони

08.08.2014 11:03 | Видян 1633 пъти

Венета Харизанова отказа на Берлускони

От година Венета е ухажвана за водеща на токшоу в Rai 1, част от империята на Берлускони Mediaset. Тя все още води преговори за кариера на Ботуша, но е на път да се откаже заради лоши финансови условия. „Парите, които ми предлагат там, са малки. Същата сума мога да изкарам и тук, което обезсмисля голяма крачка като преместването в Италия”, споделя за „Монитор” Харизанова.

Че тя умее да задържа зрителското внимание, без да развали френския си маникюр, стана ясно в шоуто „Младост 5” по bTV, в което си партнираше с Краси Радков и Иво Сиромахов. Получавайки задачи от диктор в слушалка, Венета мина през дузина актьорски метаморфози, най-паметните от които бяха стриптийз под звуците на „Патето Яки” и представянето й като борец от кеч федерацията.

„Тези хора са ми като семейство. Тогава ми плащаха, за да се забавлявам. Бих се върнала на мига в такъв проект”, обясни Харизанова. В момента три родни телевизии наддават за правото да краси ефира им със старта на есенния сезон. Една от офертите е за женско предаване, каквото моделът водеше и в TV7. Къде ще се позиционира професионално, Венета ще реши в края на месеца, но е сигурна за едно - няма да влезе в риалити шоу. „Единственият формат, в който щях да се чувствам комфортно, беше „Къртицата”. Отказах участие във втория сезон заради множеството алергии, които имам, и суровоядството”, добави грацията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !