Емануела се нанесе в мезонета на Динев

05.08.2014 16:53 | Видян 5321 пъти

Емануела се нанесе в мезонета на Динев

Милионерската фамилия Диневи ще получи своя най-голям подарък навръх Коледа - първия си наследник, който ще се пръкне не от чия да е утроба, а от тази на фолк звездата Емануела, пише "Всеки ден". Емануела и Димитър Динев са заедно от началото на годината. Двамата се запознали по време на участие на певицата в столичен клуб. Любовта им се разразила доста бързи и въпреки разликата във възрастта в полза на певицата, която е с 6 години по-голяма от партньора си, то чувствата помежду им са истински. Именно заради това, макар бъдещото бебче да не е планувано, изпълнителката и милионерът решили да задържат плода.

За късмет на чалгаджийката 26-годишният Динев не е никак известен в столичния хайлайф или пък сред колежките й певачки. Младежът е току-що дипломирал се от университета в Кеймбридж и заради милионерското му потекли личността му буквлно е обвита в мистерия. За тази си любов Емануела буквално благодарила на Господ, че е ударила шестица от тотото, тъй като освен млад, богат, красив и умен, мъжът до нея бил и с дворцови обноски, обгрижвайки я като истинска принцеса. Бъдещата мама вече се е нанесла в мезонета на Митко в тузарския столичен квартал "Лозенец". 190-квадратното жилище ще е семейното гнездо на Динев и Емануела, като засега обаче синът на чалгаджийката от първия й брак - Христо, остава под опеката на баба и дядо.

Запознати разказват, че популярната дива не искала все още синът й да заживява с нея и пастрока му, заради което при родителите й щяло да му бъде най-добре. "Христо е на 13 и вече разбира всички. Не знае за всички мъже на майка си, но децата в училище му подшушват това онова. С Димитър обаче трябва да установят отношенията си, тъй като все пак от него той ще си има братче или сестриче", разправят близки до звездата с изумрудени очи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !