Арабела с 3 деца от трима мъже

04.08.2014 12:31 | Видян 4834 пъти | Гласували 1

Арабела с 3 деца от трима мъже

Няма как човек, който е бил на възраст между 5 и 75 години в началото на 80-те години да не се сети за прекрасната принцеса Арабела и лошия магьосник Румбурак като два от най-ярките образи от малкия екран в България. Даже четвърт век демокрация не е в състояние да затъмни спомена.

Арабела навърши 55 през зимата. На 9 януари словашката актриса Яна Нагьова отбеляза годишнината и поне медиите в нейната страна се сетиха да й обърнат внимание, независимо че от доста време тя изобщо не се снима. Красавицата, която е на 20, когато получава короната на тв принцесата, не е била предвидена за ролята. В нея е трябвало да се снима Либуше Шафранкова. С официалната версия, че първоначално избраната актриса „не е добре” здравословно, тя е подменена с Яна.

Заради диалекта обаче, изместената колежка озвучава репликите на Арабела. Младата словачка не може да говори добре правилен чешки език и въпреки, че телевизията, произвела сериала по онова време е чехо-словашка, също като несъществуващата вече държава, „провинциалистката” само се усмихва на екрана, докато гласът е на другото момиче.
За зрителите, особено малките, тези неща остават зад кулисите. Българските деца играят на Арабела и Румбурак, изнамират всякакви подръчни материали, за да си правят вълшебни пръстени като техните, които позволяват само с едно завъртане са способни да направят всякакви невероятни чудеса. Натамъняват се и дрехи в приказния стил от сериала с високите старовремски яки, короните и целия друг реквизит.
Но какво се случва в живота с изпълнителката на главната роля в култовия сериал. На върха на славата си, още докато се снима сериала, Яна се омъжва за хокеен треньор на име Миро Кубович. Всичко тръгва прекрасно. На звездната двойка се ражда момиченце.

 

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !