Брадли Купър се жени

23.07.2014 13:37 | Видян 1715 пъти

Брадли Купър се жени

Номинираният за „Оскар" Брадли Купър ще сключи брак навръх 40-ия си рожден ден, който ще е догодина. Щастливката е манекенката Суки Уотърхаус, с която ще се врекат във вярност на 5 януари следващата година. Те избрали тази дата, защото и двамата имат рожден ден тогава. Сватбата щяла да бъде интимна - само сред близки и роднини. Най-вероятно церемонията ще се състои в Лос Анджелис.

Актьорът и 22-годишната Суки са заедно от март миналата година. „Брадли искаше да изчака до 40-ия си рожден ден, преди да се ожени, защото вече е бил женен. За него е важно да узаконят своята любов", издава източник , близък до двойката. Брадли бе женен за актрисата Дженифър Еспозито в периода 2006-2007 г. След това пък имаше връзка с друга своя колежка - Зоуи Салдана, която впоследствие се омъжи и дори вече чака дете.

Припомняме, че наскоро Брадли се прости с мускулестата си фигура и качи 20 килограма заради новата си роля във филма American Sniper. Военната драма е направена по истински случай и представлява биографията на страховит снайперист, който е убил над 160 души. Въпросният военен е наричан Дявол от бунтовниците в Ирак и за главата му е имало парична награда. Кайл е прострелян и убит на стрелбище в Тексас през 2013-та.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !