Коцето: Наде, искам второ дете

21.07.2014 11:45 | Видян 1671 пъти

Коцето: Наде, искам второ дете

През тази седмицата Константин отпразнува рождения си ден в собственото си заведение. Певецът се раздаде на макс като пя купонджиите в Студнтски град и за специалните си гости на партито, сред които бяха Лияна, Илиян, Антонина, Краси Радков, Виктор Калев и други. Атрактивният фолк изпълнител си пожела на следващия празник вече да се радва на второ дете. Това той сподели със съпругата си Надя и с всички гости на купона.

Въпреки че очарователната му половинка беше подготвила няколко изненади за рождения ден, Коцето поиска от нея най-големия подарък - второ дете. Той й благодари, че е до него и че го е дарила с най-голямото щастие - дъщеричката им Мариана.

Хитовият певец не пропусна да сподели пред феновете си във фейсбук, че е трогнат от вниманието и добрите пожелания, които е получил за рождения си ден, пише Signal.bg. "Благодаря на всички мили хора, които ме поздравиха за празника. Толкова топли и хубави неща не бях чел и отдавна не се бях разплаквал като малко дете! Явно наистина се вдетинявам все пак..." - написа той.

Снимка: blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Инфлуенсър и модел разкри страхотни...

Инфлуенсърът и модел Кристи Рен не спира с горещите...

Божков излиза на свобода срещу 130...

Бизнесменът Васил Божков излиза на свобода срещу 130...

Няма коментари към тази новина !