Адриана Лима: Ставам все по-красива

21.07.2014 09:00 | Видян 6493 пъти | Гласували 2

Адриана Лима: Ставам все по-красива

Какво е за Вас радостта от живота?

Да оценявам дребните неща. Наистина успявам да се наслаждавам на всеки миг. Изкарвам си времето прекрасно с приятели и с децата. Как ми се получава? Мисля позитивно и съм винаги усмихната. Най-голямото щастие е да бъда с дъщерите си на море, което направих съвсем неотдавна. Удолоствие е да видя някой готин филм, да седна да прочета хубава книга.

А каква е тайната, за да бъдете най-секси жената в света?

Сексапилът е характер. Много е важно как изглежда една жена, но това е малък процент от ефекта: изкушавам, когато се чувствам добре със себе си. Което значи да приема дребните си несъвършенства.

Не е ли нещастие да бъдете цял живот на диета?

А кой Ви каза, че съм цял живот на диета! Не ми трябва с цялата енергия, нужна да следвам в игрите децата. И като се погледна в огледалото, виждам, че ставам още по-хубава, откакто съм мама. Това ми даде повече вътрешна сигурност, отколкото имах преди. За една жена да има деца е благослов. Те ни учат на много неща. Израстваме и ние заедно с тях. Сменят се приоритетите и ценностите ни.

А когато не „следвате децата”, как става с феноменалното тяло?

Когато мога, ходя на бокс. И също така си хапвам добре.

Лесно ли се съчетават хиляди ангажименти в кариерата, които Ви носят милиони, с отглеждането на деца от самотна майка като Вас?

Организирам се. Това е ключът към успеха във всяка работа. Винаги уважавам едно правило, което съм си създала: никога да не бъда далеч от момичетата си за повече от пет дни.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !