Васко Кеца влиза в политиката

18.07.2014 17:08 | Видян 1578 пъти

Васко Кеца влиза в политиката

Васко Кеца влиза в политиката! Сензацията обяви пред „Всеки ден" депутат от ГЕРБ. Васил Найденов бил на среща в кабинета на бившия премиер Бойко Борисов в началото на седмицата, където получил оферта да работи за кампанията преди парламентарните избори и да пее за партията. Турнето щяло да започне в средата на септември, а за изпълнението на 2 парчета през вечер Кеца можел да получи общо около 50 бона. Естрадният динозавър прекарал повече от 2 часа на среща с Борисов и Рашидов, който всъщност го поканил.

Какъв е бил изходът от нея щяло да стане ясно до дни, разкриха запознати. Според слуховете обаче Кеца бил харесан и за водач на листа на парламентарните избори, защото било сигурно, че би привлякъл хиляди гласове. Той можел да се сдобие с челното място на някой от трите софийски списъци. Презумпцията била, че певецът години наред подгряваше кампаниите на сините и на концертите в София събираше огромни тълпи от фенове. ГЕРБ можели да го лансират като представител на гражданска квота - схема, която и БСП приложи на последния парламентарен вот.

На преговорите за новите лица на партията в началото на седмицата била и писателката Людмила Филипова. Въпреки че страни от политическите теми и самата твърди, че няма нищо общо с нито една партия, била склонна да сътрудничи на ГЕРБ за изборите. Това пък било в пълно противоречие със семейните й ценности, възроптаха от БСП. Русокосата писателка е внучка на Гриша Филипов - един от големците на БКП и министър-председател от 1981 до 1986 г. След срещата в парламента с бившия културен министър Рашидов тя дори седнала в колата му, разкриха очевидци.

Възможно е Филипова да не е цанена просто за партийно лице, а да й е бил предложен пост в следващия състав на Народното събрание или изпълнителната власт, намекват депутати на Бойко Борисов. Тя също можела да се озове в челните места на листите, пак от София, където е особено популярна в средите на журналисти, писатели и културни критици.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Няма коментари към тази новина !