Албена Михова моли Магърдич за работа

14.07.2014 11:00 | Видян 1932 пъти

Албена Михова моли Магърдич за работа

Забавната актриса Албена Михова не може да си намери и миг спокойствие това лято. Вместо да отмаря на някой къмпинг или гръцки плаж, както правят повечето й колеги, блондинката си търсела усилено работа, след като вече няма никакви ангажименти нито към някоя телевизия, нито към театъра.

Последното занимание на Михова бе в шоуто „Денсинг старс", където обаче участието й приключи доста рано. Сега Албена си наумила, че трябва да се върне отново в „Като две капки вода" на Магърдич Халваджиян. Тя се появяваше в първия сезон на шоуто и тогава обра симпатиите на публиката. Сега обаче Михов си представяла, че ще бъде в журито, защото „това повече ми отива". Отгоре на всичко Албена искала да е някакъв ангажимент, за който се плащат добри пари.

„Предишният път като имитирах някакви хора, го направих за жълти стотинки, почти нищо не получих като хонорар. Аз да не съм благотворителна акция в крайна сметка?! Искам да ми платят добре, като на останалите!", каканижела Албена пред приятели. За целта тя звъняла почти всеки ден на Магърдич Халваджиян, за да го убеди да я вземе на работа, стигала дори до молби и заплахи, че ако не се съгласи, щяла да „разкаже страшни неща за него".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !