Вики Политова няма да си отмъщава на bTV

10.07.2014 14:09 | Видян 753 пъти

Вики Политова няма да си отмъщава на bTV

Известната телевизионерка Вики Политова преди време се премести от bTV в Нова ТВ, където обаче е на по-нисък пост. Това изобщо не я притеснява, защото за нея е важно да има съмишленици на работното място. "Титлата няма никакво значение. Има значение единствено дали имаш екип от съмишленици до теб и над теб и дали всички гледате в една посока.

Аз не съм дошла в Нова тв, за да бия по рейтинг bTV. Има слотове, в които това вече е факт. Истинското предизвикателство за мен е да съм част от иновирането на пазара. В тласкането му към нови тенденции", разказа Политова пред "24 часа". Категорична е, че се присъединява към телевизия, която има амбицията да се развива и в дигиталния свят, където е бъдещето. Този играч възнамерява да върви в крак със световните тенденции в медиите, като изгражда уникално портфолио на пазара, за да предостави съчетание от медийни продукти, каквото няма еквивалент и реплика в България.

"Резултатите на bTV бяха наистина високи. bTV беше отличникът в групата на СМЕ през изминалата година. Резултатите са още по-впечатляващи, ако се има предвид трудната 2013 година в неравна битка с кабелните оператори, която беше стратегическа в дългосрочен план за bTV, но в краткосрочен план бе истинско предизвикателство. Отделно последните 3 години след сливането на bTV с Pro BG бяха особено трудни. След затварянето на Pro BG приходите на bTV трябваше да посрещнат наследство от огромни и дългосрочни разходи на Pro BG, включително и натрупан програмен инвентар за години напред", обяснява още Вики Политова.

Снимка: Нова ТВ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

София №16 в класация за най-евтините...

Вилнюс, Литва Столицата на Литва се класира на...

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Няма коментари към тази новина !