Мила Кунис би се омъжила само и единствено за Ащън

08.07.2014 15:00 | Видян 2289 пъти

Мила Кунис би се омъжила само и единствено за Ащън

Бременната актриса Мила Кунис разкри, че би се омъжила само и единствено за своя любим Ащън Кътчър. Тя сподели, че всъщност в лицето на актьора е открила любовта на живота си. Всичко това Мила каза на премиерата в Лос Анджелис на своя нов филм „Трето лице“.

30-годишната звезда призна, че никога не е искала, нито е планирала да става булка, но когато дългогодишното ѝ приятелство с Кътчър се е трансформирало в нещо повече, позицията ѝ се е променила.

Кунис и Кътчър се сгодиха през февруари, а очакват първото си дете в началото на есента. В новия брой на списание W Кунис казва: „Първата ми целувка с мъж беше с него в нашия комедиен сериал „That '70s Show“ през 1998 г. Той беше и мой кавалер на абитуриентския ми бал.“

Ащън и Мила се преоткриха след неговата раздяла с Деми Мур и нейната с Маколи Кълкин. Кътчър вече има един брак зад гърба си (с Деми), но за Мила това ще бъде първата разходка до олтара.

„Никога не съм искала да се омъжа. От 12-годишна възраст подготвях родителите си, че няма да ме видят в булчинска рокля. Мнението ми се промени само защото намерих любовта на живота си. Родителите ми са повече от развълнувани.“

Източник: Dnes.bg

Снимка: бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !