Станкулова бясна на интернет мълва за смъртта й

08.07.2014 11:59 | Видян 1923 пъти

Станкулова бясна на интернет мълва за смъртта й

Водещата на прогнозата за времето в телевизията посочи още една измислена публикация за себе си - била джигит, карала бясно и ударила всички коли на колеги от медията. "Близки и далечни познати се скъсаха да ми звънят, след като в Интернет пуснаха съобщение за смъртта ми!", обяви в телевизионно интервю синоптичката Никол Станкулова, водеща на прогнозата за времето в медията.

Красавицата каза още, че е успяла да се обади на близките си, преди публикацията да стигне до тях. Според нея, най-бързият начин да се привлече трафик е именно чрез трагедията на хора, макар и измислена. Станкулова допълни, че това не е първата негативна публикация за нeя, имало е и други – фалшива тревога за бременност или че има връзка със сириец, който я е купил и се намира в неговия дворец, както и куп други глупости. Тя съобщи, че ще подаде жалба до полицията, за да бъде санкционирано лицето, написало небивалици в мрежата.

Водещата на времето в телевизията бе категорична, че подобни публикации могат да доведат до тежки травми на близки и приятели на засегнатите лица и това трябва да се прекрати: "Няма наказания за такива хора, затова техния брой се увеличава", каза още тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! Ама в България....

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! (Ама в България. Тъжна история). 1....

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Няма коментари към тази новина !