Кание Уест разяри музикални фенове късно снощи

07.07.2014 09:30 | Видян 1246 пъти

Кание Уест разяри музикални фенове късно снощи

Оказа се, че посетителите на фестивал във Фънсбъри парк в Лондон дали парите си не да слушат изпълненията му, а реч на рапъра за това колко е дискриминиран в света на модата.

Оплакванията му били допълнени с цветисти псувни, отправени към някои от най-популярните модни марки. Кание се пенил 15 мин. и заявил, че известни дизайнери не искат да работят с него, защото е чернокож. Уест не намира никаква друга причина за неуспехите си в тази индустрия.

Стотици фенове си тръгнали от феста, защото им писнало да слушат невъздържаните ругатни на Уест. Социалните мрежи гръмнаха от недоволни коментари на хора, които смятат, че музикалните фестивали не са предназначени за публични речи.

Певецът от години се опитва да пробие като дизайнер, но досега не е имал особен успех. Колекцията му за 2014 г. включва чисто бели тениски за 90$ и вълнени маски в милитари стил.

Уест, който отскоро е женен мъж, отчаяно се мъчи да превърне и половинката си Ким Кардашиян в модна икона. Двамата дадоха луди пари, за да се покажат в имението на Валентино, често се показват с дрехи на световноизвестни дизайнери, а самата Ана Унитор, редактор на Vogue, им уреди фотосесия за корица на култовото списание. Въпреки всички плюсове, които им дава финансовото им състояние, двамата не могат да се наложат като фешън идоли и явно на Кание му е по-трудно да преглътне този факт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !