Щерката на Алек Болдуин заби рап изпълнителка

04.07.2014 16:32 | Видян 1389 пъти

Щерката на Алек Болдуин заби рап изпълнителка

Наследницата на двама от най-харесваните и желани холивудски актьори на планетата – Алек Болдуин и Ким Бейсинджър, призна официално, че е променила сексуалната си ориентация.

Изкусителната блондинка Айрлънд, съчетала блестящо гените на родителите си, мачка чаршафите на тъмнокожата си дружка Ейнджъл Хейз. 18-годишната моделка е на мнение, че хората трябва да се радват за нея и затова, че е намерила щастието в любовта, вместо да се занимават с раздухването на скандали. В микроблога си девойката призовава жълтите медии да проявят толерантност и да не изопачават нейните и на гаджето й изказвания. Според нея, не е съвременно да се придава такова значение на факта, че с любимата й са от един пол. "Ние сме щастливи. Здрави сме. Само това има значение.", подчертава тя.

Слуховете, че актьорската щерка е сменила ориентацията си, плъзнаха през пролетта, когато с тъмнокожата й приятелка започнаха да качват в социалните мрежи интимни снимки от моменти, в които си разменят целувки. Всъщност тъмнокожата хип-хоп изпълнителка Ейнджъл Хейз първа официално потвърди, че между нея и дъщерята на Болдуин връзката съвсем не е девическа. "Междурасова гей двойка. Имам предвид, че това сега изглежда странно. Ние се чукаме, а приятелите не се чукат. Не съм се чукала с никого от моите приятели.", многозначително написа Ейнджъл в Twitter.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Киро цитира гола поетеса с нелепи...

Вече съм напълно убеден, че някой целенасочено подхлъзва...

Дарина с ЧРД на Ибиса: Фото на ден

Мултивдовицата Дарина Павлова изкара чудесен рожден ден...

Няма коментари към тази новина !