Камата - специален гост на Dancing Stars

29.09.2008 10:58 | Видян 5857 пъти | Гласували 1

Камата - специален гост на Dancing Stars

12-те оцелели звездни двойки в Dancing Stars ще танцуват Джайв и Танго по време на втория мега спектакъл в шоуто тази вечер.

Миналата седмица мъжете и жените танцуваха в отделни дни, но днес зрителите на bTV ще видят изпълненията на дансинга на всички.

В двучасовия спектакъл на живо феновете на шоуто ще могат да изберат своите фаворити за седцимата и да гласуват за тях до четвъртък, когато от балната фиеста ще отпадне още една двойка.

Специален гост в балната зала на Dancing Stars ще бъде футболната легенда Христо Стоичков, който ще дойде по покана на участничката Илиана Раева. Миналата седмица Илиана, въпреки контузията си в крака, не се отказа от състезанието, но сподели, че има нужда от много сериозна подкрепа от всички свои близки и приятели.
Зад сцената на Dancing Stars вече припламват и първите искри на истинско съперничество между звездите, особено сред дамите. От екипа издадоха, че те много старателно избягват да обсъждат помежду си подробности от подготовката си, но не пропускат да жегнат колежките си с критични коментари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !