Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс се мразели на снимките на "Тетрадката"

04.07.2014 11:45 | Видян 2180 пъти

Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс се мразели на снимките на

Оказва се, че екранната химия между Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс в хитовия романтичен филм „Тетрадката“ се основава на омраза. Това лято се навършват 10 години от излизането на филма – факт, който накара медиите да разровят за повече любопитни факти, свързани със създаването му.

Лентата е адаптация на романа на Никълъс Спаркс, а историята разказва за момче и момиче, които се влюбват в началото на 40-те години на миналия век. Той е бедно, селско момче, а тя богата наследница, но чувствата им устояват на времето и перипетиите, включително и на неодобрението на нейните родители.

Химията между героите е толкова силна, че Райън и Рейчъл след това стават гаджета в реалния живот и то за цели 4 години. Въпреки това режисьорът Ник Касаветис разкри, че Гослинг и Макадамс са се мразели по време на снимките.

„Може би не аз трябва да разказвам тази история, но те наистина не се понасяха. Райън искаше да сменим Рейчъл с друга актриса, защото просто не можеше да работи с нея.“

Режисьорът допълва, че в крайна сметка между двамата се развихрил разгорещен скандал, от който целия екип го побили тръпки. След тази случка те все пак довършили филма заедно, а след края на снимките дори станали гаджета.

Снимка: Архив Reuters

Източник: Dnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !