Илияна Раева само по кожа а ла Риана /снимка/

03.07.2014 11:27 | Видян 5084 пъти

Илияна Раева само по кожа а ла Риана /снимка/

Потребители на социалната мрежа побързаха да сравнят тоалета ѝ с този на барбадоската изпълнителка, която преди месец скандализира обществото с прозрачната си рокля с кристали Сваровски.

Илиана Раева без капка срам разходи пищни форми и точно като същинска примадона - с пудел под ръка. Бившата гимнастичка се премени с нещо като плажна рокля в бяла дантела, приличаща по-скоро на перде, като под нея прозираше розов бански, едва побрал "багажа" й.

С този предизвикателен стайлинг Илиана се подвизаваше по време на последната си почивка и не пропусна да се похвали със снимки в социалната мрежа Фейсбук. И въпреки че не е първа малдост, Раева не се срамува да показва тялото си и явно се стреми да подражава на 20-годишните, пише blife.bg. Потребители на социалната мрежа пък побързаха да сравнят тоалета й с този на Риана, когато преди месец барбадоската грабна модно отличие с прозрачната си рокля с кристали Сваровски и предизвика истински медиен фурор. Дори аксесоарите ѝ наподобяват тези на бившата изгора на Крис Браун - кърпа на главата и едри обеци.
Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !