Забраниха Еминем в Хайд Парк

27.06.2014 16:45 | Видян 1607 пъти

Забраниха Еминем в Хайд Парк

Рапърът Еминем получил забрана за концерти в Хайд Парк в Лондон заради "обидните" и "неподходящи" текстове на песните му. Рапърът промени мястото на двата си концерта в Лондон следващия месец. Сега концертите ще са на стадион "Уембли", вместо в Хайд парк, както бе първоначалният план. Еминем имал желание и да участва във фестивала Barclaycard British Summer Time, но получил отказ от кмета на Лондон Борис Джонсън. Причината била, че служителите в общината не знаели кой е рапърът. Компанията Royal Parks, която управлява Хайд парк, твърди, че концертът ще "обезпокои" другите гости на парка и отнесли решението до кмета Джосън.

"До пристигането на двата имейла, аз нямах представа кой е Еминем и каква музика прави и все още не зная кой е той", казва Едуард Листер, ръководител на екипа на кмета. Решението все пак трябвало да бъде взето от Royal Parks. Така Еминем получил забрана за изнасяне на концерти в Хайд парк.

"Този артист представлява риск за репутацията на компанията. Неприемливи са текстове с възможни обидни фрази и/или неподходящ език в границите на парка, да не говорим за околните жилищни райони", казват от Royal Parks. Еминем ще изнесе два концерта на стадион "Уембли" на 11 и 12 юли

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !