Защо жените обичат Мерил Стрийп

27.06.2014 16:30 | Видян 1357 пъти

Защо жените обичат Мерил Стрийп

В Холивуд е пълно с актриси, които будят неприязън (Ан Хатауей е една от тях), но по някаква причина всички обичат Мерил Стрийп. Преди няколко дни звездата навърши 65 години и въпреки че в света на киното предпочитат младите и свежи актриси, Стрийп продължава да получава хубави, интригуващи роли.

Тя има 18 номинации за награда „Оскар“ за своята 35-годишна кариера, което я прави най-номинираната актриса в историята на киното изобщо. Освен това тя е считана за най-великата жива актриса и една от най-добрите актриси за всички времена.

Дори ролята ѝ на злата главна редакторка на списание в „Дяволът носи Прада“ не можа да накара зрителите да я намразят (нито пък ролята ѝ на „Желязната лейди“ – Маргарет Тачър).

Вижте кои са причините, заради които всички обичаме Мерил:

1. Тя е едно добро човешко същество и дори когато играе силни женски образи, си остава жена

Стрийп постоянно ни напомня, че добротата и последователността, са нещата които разделят хитрите, оправни момичета от жените, които се реализират благодарение на своя собствен труд и талант. Освен това тя винаги се държи като равна с другите представителки на своя пол.

2. Тя работи добре в екип и не се конкурира с другите актриси

Много холивудски актриси са казвали, че Мерил е техният модел за подражание, защото е уравновесена и винаги се сработва с другите актьори. Освен това тя била склонна да помага, да учи и да подкрепя младите актриси на снимачната площадка, без да се мъчи да се съревновава с тях. Да не забравяме, че Мерил е прекрасен пример как да остаряваме грациозно, без да ставаме смешни в преследване на изгубената младост.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !