Юксел припада от плуване

27.06.2014 09:45 | Видян 1697 пъти

Юксел припада от плуване

Най-после стана ясно защо Юксел Кадриев залива ефира с купища лапсуси - разменя букви в думите, не може да изговори правилно дори и по-простички буквосъчетания, заеква и запецва. Водещият на новините по Би Ти Ви буквално се смила от тренировки в басейна и умората си казва думата в ефир.

Напоследък Юксел всеки ден по обяд с часове пори водите на басейна в луксозния спортен център „Пулс" срещу резиденция „Бояна", наблюдава ежедневно човек на „Всеки ден" упоритото плуване на Кадриев. В интерес на истината според капацитети тв водещият е отличен плувец. А бътерфлаят му - най-трудната дисциплина, можел да впечатли дори и плувец №1 на света Майкъл Фелпс.

Многото плуване за кратко време обаче се оказало и не само полезно за Юксел. Капнал от умора, на Кадриев наскоро му прилошало и дори почти припаднал в съблекалнята. „Много прекалява. Буквално оказва тормоз върху организма си, макар да е трениран мъж. Пори като кит из басейна", коментират инструктори.

От друга страна обаче Юксел бил страшно доволен. Преди около месец новинарят не приличаше на себе си. Водещият беше станал троен, както се твърдеше, от напомпване с анаболи. Кадриев изпаднал в пристрастие да гълта с шепи хапчета за помпане на мускули. Той се бил вманиачил в тренировките и трупането на мускулна маса с идеята да намали голямото количество алкохол, което имал навика да изпива.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !