Антонио Бандерас се утешава с Шарън Стоун

25.06.2014 10:30 | Видян 2349 пъти

Антонио Бандерас се утешава с Шарън Стоун

Антонио Бандерас се сближил с колежката си Шарън Стоун след развода с Мелани Грифит. Все още не може да се говори за връзка между 53-годишният актьор и Шарън, но техни приятели твърдят, че определено има искра помежду им.

"Антонио и Шарън са големи приятели от години. Те винаги са флиртували дръзко и сега са по-близки отвсякога. За момента всичко е много спокойно и те искат да не се шуми от уважение към Мелани, но не може да се отрече, че има искра", разкри запознат източник пред британското издание на списание "Грация".

Антонио и Шарън, която миналата година прекрати връзката си с Мартин Мика, дори планирали да заминат на почивка идния месец. "Те правят планове да избягат някъде заедно през юли. И двамата са били женени два пъти и просто се забавляват", твърдят запознати. Мелани, която има 17-годишна дъщеря Стела от Бандерас, смятала, че неговата потенциална нова връзка е странна, но в същото време била на мнение, че и двамата имат право да продължат напред.

"Техните отношения вървяха към раздяла от известно време и явно са решили, че ще е по-добре да намерят щастие някъде другаде вместо да живеят нещастно заедно", допълни близкият на звездното семейство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Силвия Кацарова празнува 70 в НДК

Въпреки че ги навършва след 10 дни, на 26 април, Силвия...

Няма коментари към тази новина !